TULEVAT OHJELMAT

Katso alta Yo-talon tulevat tapahtumat.

 • pe
  24
  touko
  2019

  NEØV, Salaliitto, Tomi Nordlund & Syvä Joki

  20:00

  YO-talolla kuullaan toukokuussa erittäin kova pläjäys tuoretta musiikkia, kun tänä keväänä uudet albumit julkaisseet NEØV, Salaliitto sekä Tomi Nordlund & Syvä Joki saapuvat lauteille!

  Keski-Euroopan rundilta hiljattain palannut NEØV saattoi helmikuussa 2019 maailmalle odotetun uuden albumin nimeltä ”Volant”. Levyltä ehti ennakkoon ilmestyä lämpimän vastaanoton saaneet singlet Lost in Time, Person I Used to Be sekä Elysion. Anssi ja Samuli Neuvosen sekä Ari Aution muodostama kolmikko tunnetaan herkkävireisestä, unenomaisen lumoavasta indie pop -musiikistaan. Aiemmin yhtyeeltä on julkaistu albumit ”Orange Morning” (2013) sekä ”Dominique” (2015), jotka ovat tuoneet bändille niin keikkoja eri puolilla Eurooppaa kuin myös medianäkyvyyttä Rolling Stonen kaltaisten lehtien sivuilla.

  Salaliitto julkaisi kolmannen pitkäsoittonsa ”Puolet” Soit Se Silti -lafkan kautta alkuvuodesta 2019. Kokoonpano sekoittelee musiikissaan aineksia uudesta ja vanhasta indie rockista, popista, countrysta, ja progesta. Siksi se kuulostaa ajattomalta. Soittajien sadat keikat vanhoissa bändeissään ja kymmenet salaliittolaisina ovat hioneet Salaliiton huippuunsa, ja keikoilla bändi todella vakuuttaa kuulijansa.

  Kotikentällään esiintyvä Tomi Nordlund & Syvä Joki -yhtye julkaisi toisen albuminsa "Viisi vuotta myöhemmin" helmikuussa Soit Se Silti -yhtiön kautta. Tarjolla on tyylikkään melodista folk rockia ja poppia, eikä bändi unohda hyödyntää musiikissaan kevyen progressiivisuuttakaan. Livenä bändi yhdistää harmoniat ja popmelodiat tuntuviin kitaravalleihin ja eeppisiin jamitteluihin.

 • la
  15
  kesä
  2019

  Leimarit by Seta

  22:00

  Leimarit ovat Pirkanmaan SETA ry:n järjestämät bileet, joiden tarkoituksena on hauskanpidon ja yhteenkuuluvuuden lisäksi hankkia myös varoja yhdistyksen toiminnan pyörittämiseksi.

  Perinteisen ravintolaillan sijasta Leimarit järjestetään yleensä YO-talolla. Tilaa siis riittää tanssia, patsastella, katsella, jutella, solmia uusia tuttavuuksia… ja toki kostuttaa kitalakeaan. Musiikkia on tarjolla laidasta laitaan: tanssimusiikkia, listahittejä ja ”nojailuhymnejä”. Saatammepa Paulaakin tärskäyttää levylautaselle.

  Leimarit ovat jo muodostuneet legendaksi Tampereen ja lähiympäristön vinoviettisille valtaväestöä unohtamatta. Tapahtuma kerää kävijöitä ympäri Suomea. Ilmiö nauttii myös oman tavaramerkin suojaa :).

  Tervetuloa tapaamaan uusia ja vanhoja tuttavuuksia!

  klo 22 – 04

  Liput: 5€ + narikka

  3€ (Setan jäsenjärjestöjen jäsenet koko illan)

  K18