TULEVAT OHJELMAT

Katso alta Yo-talon tulevat tapahtumat.

 • pe
  15
  helmi
  2019

  Päättömät EP-julkkarit + Flanelli & Kormus

  21:00

  Päättömät-bändin 'Uniikki uusi tapaus' -EP:n julkkarikeikka! Luvassa on hikeä, onnenkyyneleitä, odottamattomia naurunremakoita ja ennen kaikkea uutta musiikkia! Tiukkaa iltaa vahvistavat Kormus ja Flanelli.

  Tampereelta ponnistava Päättömät-bändi on tasaiseen tahtiin kasvattanut suosiotaan yhtenä uuden suomirockin lipunkantajista. Tuoreella musiikillisella otteellaan ja sopivasti kieli poskessa -livemeiningillään vakuuttava bändi on vuosien saatossa rakentanut itselleen omanlaisensa atmosfäärin, joka jokaisen on ennen kaikkea koettava itse keikalla! Päättömät ei synkistele vaan tarjoilee kuulijoilleen mukaansatempaavan positiivisen kokemuksen, hillitöntä meininkiä sekä tarttuvia kertsejä.

  Kormus ei ole bilebändi, mutta minne Kormus menee, siellä on bileet! Tähän lentävään lauseeseen tiivistyy suomirock-yhtye Kormus. Vuodesta 2013 asti ahkerasti keikkaillut yhtye on niittänyt mainetta ympäri Suomea energisillä ja hyväntuulisilla keikoillaan. Tämä bändi ei tunnetusti tee keikkojaan hutiloiden vaan joka keikka on kokemus! Lavalla lentää hiki, soittimet, rennot välispiikit ja yleisön päälle hyvällä fiiliksellä käyvä musiikki.

  FLANELLI on suomenkielistä tarinankerrontapoppia, jonka nerokkaat sanoitukset ja rehellinen herkkyys inspiroivat ihmisiä elämään. Eemil Tähtinen on singer-songwriter Flanelli-ilmiön takana, jonka omakohtaiset tarinat ovat muut bändin jäsenet elävöittäneet musiikiksi. Akustisen kitaran syke ja rakkaudella lauletut harmoniat luovat Flanellin soundin.

  Ovet klo 21:00
  Kormus klo 22:00
  Flanelli klo 23:00
  Päättömät klo 00:00

  Liput ennakkoon 8€, ovelta 10€  + narikkamaksu

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • la
  16
  helmi
  2019

  Lukas Leon + support: Etta

  22:00

  Lukas Leon + support: Etta

  La 16.2.2019

  Ovet klo 21:30

  Showtime:

  Etta klo 22:30

  Lukas Leon klo 23:15

  Liput: 12,5€ + narikkamaksu

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • pe
  22
  helmi
  2019

  Nahka-Fest 2019: Ranger + Tyrantti & Igniter

  21:00

  Nahka-Fest 2019 kokoaa maan vaarallisimmat yhtyeet Manseen!

  Suurta suosiota Euroopan speed metal -kentällä nauttiva Ranger ja komeetan lailla Suomen hevitaivaalle syöksynyt Tyrantti tekevät helmikuussa neljä paikkakuntaa käsittävän yhteiskiertueen, jonka Tampereen keikalla nähdään kovaa paikallista osaamista IGNITERin muodossa.

  - Siitä asti kun Tyrantti julkaisi ensimmäisen biisinsä, on monesta suunnasta toivottu yhteiskeikkoja Rangerin kanssa. Siihen kun lisää meidän pitkään jatkuneen Ranger-diggailun, niin pakkohan tätä oli heille ehdottaa. Nahan, oluen ja perinteisen hevimetallin nimeen yhtä tiukasti vannovia yhtyeitä ei tästä maasta kuitenkaan liikaa löydy. Sitten taas löytyy näitä aivan järjettömän kovia ryhmiä, kuten Igniter, joka oli vain pakko pyytää mukaan, kertoo laulaja-basisti Nahka-Sami nimikkotapahtumansa syntyä.

  Jo kymmenen vuoden ikään ehtinyt helsinkiläinen speed metal -yhtye Ranger aloittaa juhlavuotensa lähtemällä tien päälle. Vuonna 2016 julkaistun "Speed & Violence" -kolmoslevynsä jälkeen Euroopassa laajasti kiertänyt bändi on pitänyt suomalaisfaninsa viime vuosina nälkäisenä ja soittanut vain yksittäisiä keikkoja lähinnä pääkaupunkiseudulla. Yhtyeen rumpali Miko kommentoi:

  - Ensi vuonna Ranger täyttää 10 vuotta, olkoon tämä juhlavuoden avaus!

  Aivan vitun vaaralliseksi itseään tituleeraava nahkahevitrio Tyrantti julkaisee 8. helmikuuta bändin nimeä kantavan debyyttialbuminsa Playground Music Finlandin kautta. Marraskuun lopussa ennakkomyyntiin laitettu levy nousi heti Levykauppa Äxän 8. ennakkotilatuimmaksi ja peräti kaikkein ostetuimmaksi heavy-albumiksi. Nahka-Festin keikoilla albumi kuullaan ensi kertaa kokonaisuudessaan livenä.

  Yo-Talon keikalla lauteet lämmittelee äärimmäisen moshausystävällistä thrashia tykittelevä tamperelainen Igniter.

  Ovet klo 21

  Showtime klo 22

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • pe
  01
  maalis
  2019

  Pauli Hanhiniemen Retkue, Lohkare

  21:00

  Hanhiniemi saapuu maaliskuussa Yo-Talolle Retkue-kokoonpanonsa kanssa. Keikalla kuullaan biisejä koko artistin matkan varrelta, Perunateatterin klassikoista Kolmannen Naisen hitteihin. Sovitukset on tehty nykyisen bändin soundiin sopiviksi.

  Pauli Hanhiniemen Retkue
  -support: Lohkare

  Ovet klo 21, showtime klo 22.

  Liput: 20,80€  + narikkamaksu

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • la
  02
  maalis
  2019

  Yö akustisemmin - Hyvän yön lauluja

  19:00

  Yö-yhtyeen perustajajäsen, keulakuva ja laulaja Olli Lindholm on poissa.
  Olli menehtyi maanantain ja tiistain 11.-12.2. välisenä yönä sairaskohtaukseen.

  Hän jätti meille lukuisia muistoja sekä laulut, jotka elävät aina.

  Ollin poismenon vuoksi kaikki Yö-yhtyeen esiintymiset peruutetaan.

  Lippurahojen palautusta voi hakea osoitteesta web.lippu.fi/palautus. Liput voi myös palauttaa samaan täyden palvelun myyntipisteeseen, josta ne on alun perin ostettu.

 • la
  16
  maalis
  2019

  Samae Koskinen -Levynjulkkarikeikka

  21:30

  Samae Koskinen esiintyy bändineen uuden levyn levyjulkkareiden merkeissä Yo-Talolla 16.3.2019. Keikan aikana kuullaan uuden levyn biisien lisäksi myös vanhoja hittejä.

  Ovet klo 21:30, showtime klo 22:30

  Liput: 17,50€ + narikkamaksu
  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

   

 • la
  23
  maalis
  2019

  Manserock on poikaa - Hauli Bros & Mustat Enkelit

  22:00

  "Manserock on poikaa" kiertue palaa Tampereelle yhden keikan verran legendaariselle Yo-talolle. Vuosikymmenen alussa Mustat Enkelit ja Hauli Bros löivät hynttyyt yhteen ja liikuttivat kansaa ihastuttaen tuotannoillaan ja nyt tämä huikea tapahtuma on mahdollisuus kokea uudestaan.

  Tilaisuuteen myydään Meet & Greet paketteja ennakkoon.

  Lisätietoja, haastattelupyynnöt: MiminTalli Oy www.mimintalli.com

  Liput: 11,50€  + narikkamaksu

  Meet & Greet VIP-paketti: 32,50€

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • pe
  29
  maalis
  2019

  Ida Paul & Kalle Lindroth

  21:00

  Ida Paul & Kalle Lindroth ovat nousseet vahvaan suosioon hittien Hakuammuntaa, Parvekkeella, Kupla, Kun tää loppuu, Päällekkäin ja Planeetat siivittämänä.

  Platinaa myynyt esikoisalbumi Nää kaikki kertoo susta julkaistiin maaliskuussa 2018 jonka jälkeiselle kiertueelle mahtui useita loppuunmyytyjä keikkoja ympäri Suomea.
  Uusi kiertue käynnistyy helmikuussa 2019, jonka myötä suosikkiduo tekee esiintymisensä Yo-Talolla.

  ovet klo 21:00
  showtime klo 22:00

  Liput: 16,50€ + narikkamaksu

 • pe
  12
  huhti
  2019

  TANK (UK) + Wishing Well

  20:00

  Legendaarinen brittihevibändi TANK saapuu kiertueelle Suomeen huhtikuussa 2019. Lämmittelybändinä keikoilla toimii kotimainen Wishing Well. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun TANK soittaa Suomessa vuoden 1981 jälkeen, jolloin bändi avasi Motörheadin keikan Helsingin jäähallissa.

  Liput: 22,50€ + narikkamaksu

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

   

   

 • to
  18
  huhti
  2019

  JP LEPPÄLUOTO OMALLA MAALLA!

  21:00

  Loppuvuoden menestyksekkään konserttisalikiertueen jälkeen JP Leppäluoto lähtee ”Omalla maalla” -kevätkiertueelle triolla, johon lukeutuvat kitaristi Samuli Erkkilä ja sellisti Elias Kahila. Kiertue alkaa huhtikuussa Hämeenlinnan Suistoklubilta päätyen kesäkuun puolivälissä Leppäluodon synnyinkaupunkiin Raaheen, jossa luvassa on ulkoilmakeikka Ruiskuhuoneella.
  Kymmenellä keikalla kuullaan Suomen karismaattisimpiin ääniin lukeutuvan Leppäluodon uusia versioita ja tulkintoja miehen aiempien yhtyeiden kuten Charonin ja Harmajan tuotannosta.

  Juha-Pekka ”JP” ”Jussi” Leppäluoto on tunnettu suomalainen metalli- ja hardrock -laulaja, joka on toiminut solistina Charon-, Harmaja- ja Northern Kings -yhtyeissä sekä Raskasta Joulua -levyillä ja -kiertueilla. Leppäluoto on myös musiikkiteatteritähti, joka tekee sävellystöitä niin bändituotantoihin kuin teatteriproduktioihin.

  Kuva: Jaakko Manninen

  JP LEPPÄLUOTO OMALLA MAALLA!

  18.4.2019 @ Yo-Talo

  Ovet klo 21

  Showtime klo 22

  Liput: 20€

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • la
  27
  huhti
  2019

  Iskelmän taikaa

  16:00

  Unohtumatonta Iskelmän taikaa tuo tyylikkäästi nostalgisia kappaleita yleisönsä kuultaviksi.

  Tampereen Yo-talolla kuullaan tuotantoa mm. sellaisilta artisteilta kuin Olavi Virta, Laila Kinnunen, Topi Sorsakoski, Ragni Malmstèn, Agents, Brita Koivunen, Kari Tapio.

  Solisteina esiintyvät Jani Koskinen, Jennika Vikman ja Juha Hildèn.

  Säestyksestä vastaa: RANTAVAHDIT

  Tilaisuuden kesto n. 2 tuntia väliajan kanssa.

  Ensimmäinen esitys klo 16.00 ja toinen klo 19.00

  Lisäinfo ja yhteydet: mimintalli.com, mimi@mimintalli.com puh. 050-548 3210

  Liput ennakkoon 26,50€ TÄSTÄ!!!

  Ovelta 32.00€ (Sis alv. 10%)

  Tilaisuuteen on mahdollisuus ostaa buffet-tarjoilu klo 16.00 Show & Diner -esitykseen Yo-talolta osoitteesta: info@yo-talo.com

  Show & Dinner Buffet:
  Viherversosalaattia ja vinaigrette
  Kanacaesarsalaatti
  Venäläiset cocktailkurkut
  Herkkupunajuuret
  Yrttimarinoidut herkkusienet
  Uunijuureksia
  Lihapullia ja pippurikastiketta
  Ylikypsää porsaankylkeä
  Talon leipä ja levite
  Juustokakku ja kahvi
  28,80e/hlö

 • pe
  03
  touko
  2019

  Maj Karma

  21:00

  Vuonna 1992 perustettu Maj Karma on yksi suomenkielisen heavyrockin jäteistä. Harjavaltalaisbändin tuotannossa kaikuu melankolia, raastavuus ja synkeä romantiikka. Kun tähän keitokseen lisätään mausteeksi Herra Ylpön jylhä ääni ja tunne-elämää paloittelevat tekstit, ei ole ihme, että Maj Karman nimi oli pian koko kansan huulilla.

  Maj Karma

  Pe 3.5.2019

  Ovet klo 21

  Showtime klo 22

  Liput: 22,50€

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • la
  04
  touko
  2019

  Broadcast

  20:30

  Legendaarinen Broadcast esiintyy Yo-Talolla toukokuussa 2019!

  Hiteistään You break my heart ja Who´s got the ball" jättimenestykseen noussut yhtye nousee Yo-Talon lauteille 4.5.2019.

  Ovet klo 20:30, showtime klo 22

  Liput: 24,50€ + narikkamaksu
  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!