TULEVAT OHJELMAT

Katso alta Yo-talon tulevat tapahtumat.

 • pe
  01
  helmi
  2019

  Surullisten laulujen ilta

  klo 19:30

  Talvi on helmikuussa synkimmillään ja mieltä masentaa...mutta tiesitkö, että musiikki auttaa? Nyt sinulla on kerrankin lupa ja mahdollisuus pysähtyä hetkeksi surullisten sävelten äärelle. Tampereen teemaorkesteri Treto toivottaa sinut tervetulleeksi surullisten laulujen iltaan!

  Mutta miltä suru kuulostaa? Konserttimme koostuu kesällä 2018 kerätyistä toiveista. Kysyimme ihmisiltä, missä lauluissa heidän mielestään suru ilmentyy parhaiten ja näiden toiveiden pohjalta orkesteri työsti illan kokonaisuuden. Olemme halunneet toimia herkällä otteella ja suurella sydämellä. Tule sinäkin kuuntelemaan, minkä sävelten parissa Suomi suree!

  Ovet klo 19

  Liput: 15€

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • pe
  15
  helmi
  2019

  Päättömät EP-julkkarit + Flanelli & Kormus

  21:00

  Päättömät-bändin 'Uniikki uusi tapaus' -EP:n julkkarikeikka! Luvassa on hikeä, onnenkyyneleitä, odottamattomia naurunremakoita ja ennen kaikkea uutta musiikkia! Tiukkaa iltaa vahvistavat Kormus ja Flanelli.

  Tampereelta ponnistava Päättömät-bändi on tasaiseen tahtiin kasvattanut suosiotaan yhtenä uuden suomirockin lipunkantajista. Tuoreella musiikillisella otteellaan ja sopivasti kieli poskessa -livemeiningillään vakuuttava bändi on vuosien saatossa rakentanut itselleen omanlaisensa atmosfäärin, joka jokaisen on ennen kaikkea koettava itse keikalla! Päättömät ei synkistele vaan tarjoilee kuulijoilleen mukaansatempaavan positiivisen kokemuksen, hillitöntä meininkiä sekä tarttuvia kertsejä.

  Kormus ei ole bilebändi, mutta minne Kormus menee, siellä on bileet! Tähän lentävään lauseeseen tiivistyy suomirock-yhtye Kormus. Vuodesta 2013 asti ahkerasti keikkaillut yhtye on niittänyt mainetta ympäri Suomea energisillä ja hyväntuulisilla keikoillaan. Tämä bändi ei tunnetusti tee keikkojaan hutiloiden vaan joka keikka on kokemus! Lavalla lentää hiki, soittimet, rennot välispiikit ja yleisön päälle hyvällä fiiliksellä käyvä musiikki.

  FLANELLI on suomenkielistä tarinankerrontapoppia, jonka nerokkaat sanoitukset ja rehellinen herkkyys inspiroivat ihmisiä elämään. Eemil Tähtinen on singer-songwriter Flanelli-ilmiön takana, jonka omakohtaiset tarinat ovat muut bändin jäsenet elävöittäneet musiikiksi. Akustisen kitaran syke ja rakkaudella lauletut harmoniat luovat Flanellin soundin.

  Ovet klo 21:00
  Kormus klo 22:00
  Flanelli klo 23:00
  Päättömät klo 00:00

  Liput ennakkoon 8€, ovelta 10€

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • pe
  22
  helmi
  2019

  Nahka-Fest 2019: Ranger + Tyrantti & Igniter

  21:00

  Nahka-Fest 2019 kokoaa maan vaarallisimmat yhtyeet Manseen!

  Suurta suosiota Euroopan speed metal -kentällä nauttiva Ranger ja komeetan lailla Suomen hevitaivaalle syöksynyt Tyrantti tekevät helmikuussa neljä paikkakuntaa käsittävän yhteiskiertueen, jonka Tampereen keikalla nähdään kovaa paikallista osaamista IGNITERin muodossa.

  - Siitä asti kun Tyrantti julkaisi ensimmäisen biisinsä, on monesta suunnasta toivottu yhteiskeikkoja Rangerin kanssa. Siihen kun lisää meidän pitkään jatkuneen Ranger-diggailun, niin pakkohan tätä oli heille ehdottaa. Nahan, oluen ja perinteisen hevimetallin nimeen yhtä tiukasti vannovia yhtyeitä ei tästä maasta kuitenkaan liikaa löydy. Sitten taas löytyy näitä aivan järjettömän kovia ryhmiä, kuten Igniter, joka oli vain pakko pyytää mukaan, kertoo laulaja-basisti Nahka-Sami nimikkotapahtumansa syntyä.

  Jo kymmenen vuoden ikään ehtinyt helsinkiläinen speed metal -yhtye Ranger aloittaa juhlavuotensa lähtemällä tien päälle. Vuonna 2016 julkaistun "Speed & Violence" -kolmoslevynsä jälkeen Euroopassa laajasti kiertänyt bändi on pitänyt suomalaisfaninsa viime vuosina nälkäisenä ja soittanut vain yksittäisiä keikkoja lähinnä pääkaupunkiseudulla. Yhtyeen rumpali Miko kommentoi:

  - Ensi vuonna Ranger täyttää 10 vuotta, olkoon tämä juhlavuoden avaus!

  Aivan vitun vaaralliseksi itseään tituleeraava nahkahevitrio Tyrantti julkaisee 8. helmikuuta bändin nimeä kantavan debyyttialbuminsa Playground Music Finlandin kautta. Marraskuun lopussa ennakkomyyntiin laitettu levy nousi heti Levykauppa Äxän 8. ennakkotilatuimmaksi ja peräti kaikkein ostetuimmaksi heavy-albumiksi. Nahka-Festin keikoilla albumi kuullaan ensi kertaa kokonaisuudessaan livenä.

  Yo-Talon keikalla lauteet lämmittelee äärimmäisen moshausystävällistä thrashia tykittelevä tamperelainen Igniter.

  Ovet klo 21

  Showtime klo 22

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • pe
  01
  maalis
  2019

  Pauli Hanhiniemen Retkue, Lohkare

  21:00

  Hanhiniemi saapuu maaliskuussa Yo-Talolle Retkue-kokoonpanonsa kanssa. Keikalla kuullaan biisejä koko artistin matkan varrelta, Perunateatterin klassikoista Kolmannen Naisen hitteihin. Sovitukset on tehty nykyisen bändin soundiin sopiviksi.

  Pauli Hanhiniemen Retkue
  -support: Lohkare

  Ovet klo 21, showtime klo 22.

  Liput: 20,80€

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • la
  02
  maalis
  2019

  Yö akustisemmin - Hyvän yön lauluja

  19:00

  Kevät-talvella 2019 Yö pakkaa akustisempia soittimia ja lähtee kiertueelle. Mukana on konserttisaleja ja pieniä paikkoja, joissa yhtye ei aikaisemmin ole päässyt esiintymään järeästä keikkakalustuksesta johtuen. Kiertue pysähtyy Tampereen Yo-talolle lauantaina 2.3.2019.

  Ovet klo 19:00

  Showtime klo 20:00

  Liput: 23,80€

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • la
  16
  maalis
  2019

  Samae Koskinen -Levynjulkkarikeikka

  21:30

  Samae Koskinen esiintyy bändineen uuden levyn levyjulkkareiden merkeissä Yo-Talolla 16.3.2019. Keikan aikana kuullaan uuden levyn biisien lisäksi myös vanhoja hittejä.

  Ovet klo 21:30, showtime klo 22:30

  Liput: 17,50€
  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

   

 • la
  23
  maalis
  2019

  Manserock on poikaa - Hauli Bros & Mustat Enkelit

  22:00

  "Manserock on poikaa" kiertue palaa Tampereelle yhden keikan verran legendaariselle Yo-talolle. Vuosikymmenen alussa Mustat Enkelit ja Hauli Bros löivät hynttyyt yhteen ja liikuttivat kansaa ihastuttaen tuotannoillaan ja nyt tämä huikea tapahtuma on mahdollisuus kokea uudestaan.

  Tilaisuuteen myydään Meet & Greet paketteja ennakkoon.

  Lisätietoja, haastattelupyynnöt: MiminTalli Oy www.mimintalli.com

  Liput: 11,50€

  Meet & Greet VIP-paketti: 32,50€

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • pe
  29
  maalis
  2019

  Ida Paul & Kalle Lindroth

  21:00

  Ida Paul & Kalle Lindroth ovat nousseet vahvaan suosioon hittien Hakuammuntaa, Parvekkeella, Kupla, Kun tää loppuu, Päällekkäin ja Planeetat siivittämänä.

  Platinaa myynyt esikoisalbumi Nää kaikki kertoo susta julkaistiin maaliskuussa 2018 jonka jälkeiselle kiertueelle mahtui useita loppuunmyytyjä keikkoja ympäri Suomea.
  Uusi kiertue käynnistyy helmikuussa 2019, jonka myötä suosikkiduo tekee esiintymisensä Yo-Talolla.

  ovet klo 21:00
  showtime klo 22:00

  Liput: 16,50€
  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • pe
  12
  huhti
  2019

  TANK (UK) + Wishing Well

  20:00

  Legendaarinen brittihevibändi TANK saapuu kiertueelle Suomeen huhtikuussa 2019. Lämmittelybändinä keikoilla toimii kotimainen Wishing Well. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun TANK soittaa Suomessa vuoden 1981 jälkeen, jolloin bändi avasi Motörheadin keikan Helsingin jäähallissa.

  Liput: 22,50€

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

   

   

 • la
  04
  touko
  2019

  Broadcast

  20:30

  Legendaarinen Broadcast esiintyy Yo-Talolla toukokuussa 2019!

  Hiteistään You break my heart ja Who´s got the ball" jättimenestykseen noussut yhtye nousee Yo-Talon lauteille 4.5.2019.

  Ovet klo 20:30, showtime klo 22

  Liput: 24,50€
  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!