TULEVAT OHJELMAT

Katso alta Yo-talon tulevat tapahtumat.

 • to
  18
  heinä
  2019

  Tammerfest goes stand up: Arimo Mustonen, Pete Kosonen ja Johanna Tohni

  18:00

  Showtime klo 19:00

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!

   

   

 • pe
  19
  heinä
  2019

  Tammerfest goes stand up: Mikko Vaismaa , Arimo Mustonen, Jussi Simola

  18:00

  Showtime klo 19:00

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!

   

   

 • pe
  19
  heinä
  2019

  Tammer Tömisee Metal Fest: Ember Falls, Palehørse, Diefall

  21:00

  Tammer Tömisee ja aitaa kaatuu!
  Järjestyksessään toinen Tammer Tömisee indoor Metal Fest valtaa Yo-Talon Tammerfest perjantaina 19.9., kun lavan pistää koetukselle Tampereen varmasti kovimpiin iskukuntoisiin metallijyriin lukeutuvat Ember Falls, Palehørse sekä Diefall!

  Liput vain ovelta 11,5€.

  Aikataulut:
  21.00 Ovet auki
  22.00 Diefall
  23.00 Palehørse
  24.00 Ember Falls

  Ember Falls:
  Debyyttisingellään "Shut Down With Me" läpimurron tehnyt ja sen myötä maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Spinefarm / Universal Musicin kanssa solminut Ember Falls lukeutuu tällä hetkellä useiden tahojen mukaan suomen kirkkaimpiin toivoihin elektronisen metallin genressään. Toista albumiaan työstävä Ember Falls teki huhtikuussa paluun keikkalavoille kiertämällä Dead By Aprilin sekä Blind Channelin kanssa, ja mitä medioihin on uskominen, ei Ember Falls ole menettänyt teräänsä studiossa, vaan palasi keikkailemaan entistä kovemmassa kunnossa!

  https://www.facebook.com/EmberFallsOfficial/
  https://www.youtube.com/watch?v=uzSJiXVyCZs

  Palehørse:
  Tamperelainen Amendfoil vaihtoi nimensä Palehørseksi ja solmi levytyssopimuksen arvostetun norjalaisyhtiön Indie Recordingsin kanssa. Kyseisessä yhtiössä työskentelee myös suosittuja yhtyeitä kuten Kvelertak, Cult of Luna ja Shining. Amendfoilin perintö näkyy vahvasti myös Palehørsen tuotannossa, sillä Palehørsen debyyttilbumi koostuu Amendfoilin viimeiseksi jääneen albumin biiseistä. Tässä tapauksessa voisi sanoa että keisari sai uudet vaatteet ja oh boy millaiset vaatteet! Jo Amendfoil nimellä ylistystä ja likipitäen täysiä kymppejä arvosteluista napsinut Palehørse on ehdottomasti nähtävä ja kuultava livenä!

  https://www.facebook.com/palehorsefinland/
  https://www.youtube.com/watch?v=uUIjNAa10QQ

  Diefall:
  Mukana illassa on paikallista oman genrensä metalliosaamista edustamassa DIEFALL, joka tekee kyseisenä iltana vasta toisen esiintymisensä livenä.
  Vaikka Diefall on nimenä uusi, ei se tarkoita etteikö jäsenistöllä olisi vuosisatojen kokemusta alalta. Bändin jäsenistössä nähdään nimittäin jäseniä sellaisista yhtyeistä kuin Lovex, Manzana ja T.A.P.
  Diefall onnistui ruoskimaan ensikeikallaan yleisön niskoja särkevään moshaukseen, eikä ole epäilystäkään etteikö Diefall saisi samaa efektiä aikaiseksi Yo-Talolla! Must see!

  https://www.facebook.com/diefallband/
  https://www.youtube.com/watch?v=kkp9KV9dm0U

  Tapahtuman järjestää Lee Agency yhteistyössä Yo-Talon kanssa.

  Tuottaja:
  Christopher Hokkanen / Lee Agency
  chris@leeagency.fi

 • la
  20
  heinä
  2019

  Tammerfest goes stand up: Tomi Haustola, Helena Pöllänen, Arimo Mustonen

  18:00

  Showtime klo 19:00

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!

   

   

 • la
  20
  heinä
  2019

  Leimarit by Seta

  22:00

  Leimarit ovat Pirkanmaan SETA ry:n järjestämät bileet, joiden tarkoituksena on hauskanpidon ja yhteenkuuluvuuden lisäksi hankkia myös varoja yhdistyksen toiminnan pyörittämiseksi.

  Perinteisen ravintolaillan sijasta Leimarit järjestetään yleensä YO-talolla. Tilaa siis riittää tanssia, patsastella, katsella, jutella, solmia uusia tuttavuuksia… ja toki kostuttaa kitalakeaan. Musiikkia on tarjolla laidasta laitaan: tanssimusiikkia, listahittejä ja ”nojailuhymnejä”. Saatammepa Paulaakin tärskäyttää levylautaselle.

  Leimarit ovat jo muodostuneet legendaksi Tampereen ja lähiympäristön vinoviettisille valtaväestöä unohtamatta. Tapahtuma kerää kävijöitä ympäri Suomea. Ilmiö nauttii myös oman tavaramerkin suojaa :).

  Tervetuloa tapaamaan uusia ja vanhoja tuttavuuksia!

  klo 22 – 04

  Liput: 5€ + narikka

  3€ (Setan jäsenjärjestöjen jäsenet koko illan)

  K18

 • ma
  09
  syys
  2019

  Vader + Hate + Thy disease

  20:00

  Puolalaisen death metallin isä Vader palaa kahden vuoden tauon jälkeen Suomeen kylvämään sotaa ja kaaosta neljän strategisen iskun voimalla. Legendaarinen orkesteri tarjoilee Message to the North 2019 -kiertueella kovan kattauksen klassikoita, tuoreen Thy Messenger -ep:n uutuuksia sekä maistiaisia tulevalta, vielä julkaisemattomalta albumilta. Syyskuun death metal -teurastus on väistämätöntä.

  Vaderin läpi Suomen etenevän sotakoneen tukijoukkona toimii jo 1990-luvulta asti myrkyllisen mustanpuhuvaa kuolometallisoundiansa kehitellyt Hate. Niinikään puolalainen bändi julkaisi uusimman Auric Gates of Veles -nimeä kantavan albuminsa kesäkuun puolessa välissä.

  Koska ei kahta ilman kolmatta, illan aikana kuullaan myös krakovalaisen Thy Diseasen groovaavaa tarttuvuutta, industrial-tunnelmaa ja julmaa deathia yhdistävää korvakäytävien myrkytystä. Näiden kolmen lisäksi kiertuetta tähdittää kaksi myöhemmin julkaistavaa bändiä. Message to the North -kiertueen salamasodan tarjoavat helsinkiläinen ohjelmatoimisto Elektrik Products ja Enslain Magazine.

 • pe
  27
  syys
  2019

  Entwine

  22:30

  Liput: 15€
  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!
  K-18
  Vuonna 1995 perustettu Entwine julkaisi debyyttilevynsä The Treasures Within’ Hearts vuonna 1997.
  Bändin viimeisin, seitsemäs albumi ´Chaotic Nation´ kuullostaa raikkaalta ja uudistuneelta. Chaotic Nation on heittämällä Entwinen monipuolisin levy.

  Jäsenet:
  Tom Mikkola – kitara
  Aksu Hanttu – rummut, taustalaulu
  Mika Tauriainen – laulu
  Joni Miettinen – basso
  Jaani Kähkönen – kitara

 • la
  28
  syys
  2019

  Kaarle Viikate & Marko Haavisto

  22:30

  Liput: 17€
  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!
  K-18
  KAARLE VIIKATE & MARKO HAAVISTO -JYTINKIMURHAT -kiertue, osa 2.
  Tammikuussa ilmestyneen, albumilistan sijalle 4. tuupanneen Kuu on vaarallinen -albumin tiimoilta tehty ”Jytinkimurhat” -kiertue jatkuu nyt syystunnelmissa.
  Luvassa on jo aiemmilta kerroilta tuttua kuolemaa halveksuvaa jytää, viiltävää mollia sekä kovia kauluksia. Lierin kautta, totta kai!