Yksityistilaisuudet

Yo-talon tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin. Voit järjestää kaikkien aikojen bileet keskikerroksen salissa. Meiltä onnistuvat kokoukset, seminaarit, juhlat, häät, syntymäpäivät, lanseeraukset, coctail-tilaisuudet, tyky-päivät ym. tilaisuudet. Keskikerroksen saliin mahtuu pöytien ääreen ruokailemaan 200 henkeä. Konserttimuodossa, yökerhossa ja discossa saliin mahtuu 400 henkeä. Jos molemmat kerrokset otetaan käyttöön, voimme järjestää jopa 600 hengen tilaisuuden. Voit tilata kauttamme ohjelmaa juhliisi: bändin, show-esityksen, stand upia, musikaalin, Dj:n, taikuutta, teatteria, sirkusta – vain mielikuvitus on rajana, ja sitä meillä riittää! 

Vintille toisen kerroksen juhlahuoneisiin mahtuu ruokailemaan 150 henkeä, cocktailmuodossa 200 henkeä. Yläkerrassa on yhdeksän erilaista juhlahuonetta. Voit järjestää seurueellesi yksityisen juhlan yläkerran Vintillä ennen keikkaa tai discoa, ja siirtyä sen jälkeen keskikerroksen saliin juhlimaan. Voit myös varata koko yläkerran juhliisi. Yläkerran Queen-salin näyttämölle voidaan järjestää  ohjelmaa laidasta laitaan: Stand upia, musiikkia tai show-esityksiä.  

Kaikkiin Yo-talon tilaisuuksiin ja tiloihin voidaan liittää korkeatasoiset ravintolapalvelut. Keittiömestarimme  loihtii juuri sinun tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden. Ilta voi alkaa ruokailulla, jatkua vaikkapa bändin keikalla, ja jatkua pikkutunneille asti discon merkeissä. Kauttamme saat varattua huippu dj:t tilaisuuteesi. Pe ja la iltaisin olemme auki aina klo 04 asti.